mycomputer.BG

Георги Шопов спечели "Гласът на България"

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 212 | Брой коментари 0
06:47 15.06.2020

Георги Шопов победи в "Гласът на България" преди минути, въпреки че на финала останаха три дами и Жоро, който посвети наградата на своята дъщеря. Той надви ромката Йоана, който остана втора, трета се класира Керана, а четвърта - Елена.

Най-горещите световни хитове представиха финалистите в „Гласът на България“ на големия концерт на живо днес. Осемте таланта от отборите на Камелия, Михаела Филева, Графа и Иван Лечев влязоха в последна битка за гласовете на зрителите, които определиха носителя на титлата „Глас на България“ и наградата от 50 000 лева.

Зрителите определиха и Керана да получи уникалния шанс да запише собствено парче с музика на световноизвестното продуцентско дуо „The Chainsmokers“.В грандиозния финален концерт на живо прозвучаха хитове на Justin Timberlake, „The weeknd“, Billie Eilish, Michael Jackson, „Destiny’s Child“, както и уникален кавър на поп-фолк хит на Галена./ woman.bg

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени