Back to school2

Георги Първанов: Толкова много награди не съм давал в 10 годишния си мандат като президент

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 173 | Брой коментари 0
18:24 24.05.2019

Толкова много награди не съм давал в 10 годишния си мандат като президент на Републиката. Това заяви след награждаването на индивидуалистките от Първия международен турнир по художествена гимнастика “Кракра къп“ президентът /2002-2012 г./ Георги Първанов, след като той лично връчи  златните медали на най-малките грации на България.

Президентът /202-2012 г. Георги Първанов поздрави присъстващите и участниците в Първия международен турнир  по художествена гимнастика “Кракра Къп“-гр.Перник по повод 24-ти май-най-българският ,най-красивият празник на славянската писменост и българската култура. Празникът  ни напомня , каза Георги Първанов:“ че и ний сме дали нещо на света и продължаваме да даваме ,както се вижда и като спортни успехи. Искам да поздравя организаторите ,вдъхновителите, всички онези, които са изнесли на плещите си   този прекрасен турнир „Кракра къп“-пръв, но не последен, както се разбрахме с г-жа Велинова. Искам да поздравя всички състезателки и бъдещи шампионки“, каза още президентът /2002-2012 г./Георги Първанов. Малко по-късно той връчи специалната награда на Президента за  “Най-перспективна гимнастичка“ на пернишката надежда в художествената гимнастика 7 годишната  Сияна Борисова.

След награждаването Георги Първанов впечатлен от таланта и уменията на гимнастичките в личен разговор с главния съдия на турнира Савина Ганчева и представителя на БФХГ-Ели Докузанова попита от колко годишни тренират малките деца и заяви желание да запише своята внучка в спортен клуб по художествена гимнастика. Защото според него спортът дава освен добро физическо развитие, дисциплина, дава здраве ,борбеност и устойчивост.

Президентът /2002-2012 г./ Георги Първанов лично поздрави г-жа Виктория Велинова-председател на пернишкия клуб по художествена гимнастика “Виктория“, като и пожела тя и нейните момичета да завоюват все повече и по-големи върхове в спортната си кариера.

 

 

Back to school

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени