Георги Недев: Организацията на ДСБ в Перник НЕ е преминала в редиците на СДС! Изключените от нея могат да търсят своето място в други партии!

от PernikNews
Последно редактирана на: 00:00 08.08.2018 | Прочитания 2044 | Брой коментари 0
15:47 08.08.2018

Няма нищо вярво в тиражираните информации, че структурата на ДСБ в Перник е преминала в редиците на СДС. В тези редици може да са преминали само тримата изключени от ДСБ перничани, които на последните парламентарни избори се явиха от името на друга партия. Това беше и основната причина за тяхното изключване. Изключването беше решено на Изпълнителен съвет с гласовете на абсолютно всички, без нито един дори въздържал се – това каза общинският лидер на ДСБ в Перник Георги Недев за сайта ни. Повод за недоволството му са поредните лъжливи твърдения по неговите думи, изказани на последната пресконференция на СДС в града. По време на същата тази пресконференция д-р Адриан Симеонов /който е един от тримата изключени от ДСБ/ обяви, че не се чувства предател и не знае защо е бил изключен.

Георги Недев допълни още, че е крайно време да се спре с политическите спекулации. Организацията на ДСБ в Перник работи както преди и няма желаещи от нейната структура да преминават в редиците на СДС. „Изключените от партията могат да търсят политическото си бъдеще където решат, но не бива да се разпространяват неверни неща” – каза още Недев.

Преди време след публикации в столичен вестник на официалната страница на ДСБ в социалната мрежа беше публикувано и становището на партията. В него между другото се казва „ДСБ Перник поддържа чудесни отношения с организациите на СДС в областта и сме отворени за общи действия с цел демонтиране на олигархичното управление на Борисов в националната и местна власт. Този процес на единодействие се възпрепятства от опити в организацията на СДС Перник да се инсталират лица, изключени от ДСБ поради груби нарушения на устава и уронване престижа на партията, с доказани финансови и кариеристични интереси, свързани с управляващите.

ДСБ Перник сътрудничи отлично с коалиционните си партньори от Демократична България в гр. Перник и повече от година работи усилено за промяна на модела на управление на нашия град и областта, чрез общи публични действия.

Демократична България печели прогресивно подкрепата на десните избиратели чрез своята активност в Перник и утвърждава обединението, като алтернатива на управлението на страната в местен и национален план.”.

mycomputer.BG

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени