Ген. Мутафчийски: Не сме спирали работа - не е последно "сбогом"

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 198 | Брой коментари 0
09:08 03.05.2020

Всяко отпускане на мерките, което не е реално, може да даде лошо отражение. Това е труд, който не спира. Това заяви на брифинг генерал-майор професор д-р Венцислав Мутафчийски, шеф на Националния щаб за борба с коронавируса.

"Щабът не е спрял работа - не е последно "сбогом", каза още той.

"Още от две седмици искахме да променим начина на съобщаване на заболелите и починалите от коронавирус. Молбата за промяна беше лично наша", допълни ген. Мутафчийски.

"Изказвам съболезнования за починалата ни колежка- тя е една от първите заразени от Спешна помощ. Вчера внезапно е влошила състоянието си, интубирана е- въпреки положените усилия, изобщо не е стигнала до интензивно отделение. Починала е в Спешния център. Колежката ни е била изписана, с две отрицателни проби", разкри ген. Мутафчийски.

"Процесът не винаги минава гладко и това е нормално. Ние имаме много интересна комуникация, защото тя се развива като спор, в който се взимат най-правилните решения", добави шефът на Националния щаб за борба с коронавируса.

"В Щаба има широко представяне на държавните институции", добави ген. Мутафичийски./Новини бг

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени