Coca Cola

Гарантирани са сигурността и безопасността в първия учебен ден в Перник!

от PernikNews
Последно редактирана на: 00:00 13.09.2019 | Прочитания 213 | Брой коментари 0
13:54 13.09.2019

Сигурността и безопасността в първия учебен ден в училищата и детските градини в Перник е гарантирана, обявиха на нарочна пресконференция днес в областната дирекция на полицията. Митко  Митков от Охранителна полиция поясни, че за поредна година е изпълнен пакет от мерки, които гарантират нормално начало на учебната година. Направени са срещи с представители на РУО, директорите на училища и детски градини. В нито едно учебно заведение няма технически проблеми, които да спъват началото на учебния процес.За да се осигури по-сериозен контрол на пътното движение и пропусквателния режим е променено работното време  на полицаите .  „Създадена е организация за нормалното протичане както на първия учебен ден, така и на учебнат година” – категоричен беше Митков.

От своя страна шефът на КАТ Слави Лазов поясни, че за първи път от години насам всички маркировки около училищата са освежени, на лице са всички необходими значи според нормативната уредба. Имало е проблем с оградите на две училища, но те са приведени в изискуем вид. И на 16 септември ще бъде засилен контрола по пътищата. Проверени са всички училищни автобуси, като в бъдеще те ще бъдат проверявани всеки месец заедно с представители на автомобилната администрация.

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени