Гъмзата и Краси Радков идват в Перник за 90-годишнината на града

от PernikNews
Последно редактирана на: 00:00 14.06.2019 | Прочитания 1223 | Брой коментари 0
11:06 14.06.2019

Богата програма, много тържествени прояви, концерти, състезания, велопоход ще съпътстват отбелязването на 90-годишнината от обявяването на Перник за град. Това каза днес на нарочна пресконференция кметът Вяра Церовска.

На нея присъства и деветгодишният Деян Русланов, който е направил графичната визия за честванията.

Тържествата ще започнат на 24, а кулминацията ще е на 26 юни. Ще има турнир по баскетбол на площада.

На 26 юни през целия ден ще има концерти, изложби. В специално ревю ще се покажат дрехите, които са носили в Перник през годините.

От 17.00 часа ще тръгне представителното дефиле, с участието на гвардейски части и духовници. Ще бъдат наградени изявени дейци, които през годините са дали своя принос за развитието на миньорския град.

За празника в Перник ще гостува група Скандал, а финалът на празника ще е гостуването на Гъмзата, Краси Радков и Невена Цонева от Шоуто на Слави.

„Вложили сме сърце и душа в организирането на този празник, това не е просто проект, това е смесица от емоции“ – сподели Вяра Церовска

Тя благодари на всички, които са помогнали този празник да се осъществи, на спонсорите, Слави Трифонов и Люси Иларионов.

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени