Фондация П.У.Л.С получи дарение от сдружение "Питър Пан"

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 212 | Брой коментари 0
00:03 01.08.2019

Сдружение „Питър Пан“ е създадено от българи през 2018 година в Брюксел, Белгия. Оснавна цел на сдружението е подпомагане на деца в неравностойно положение и деца с увреждания в България. Първата дарителска кампания е насочена към деца от Центрове за настаняване от семеен тип и деца в нужда от регион Хасково.

В края на месец юли сдружението направи дарение за нуждите на децата от кризисния център към Фондация „П.У.Л.С.“. Дарението се състои от дрехи, обувки и играчки за деца от 0 до 18 години, общо 55 кашона.

Доставката на дарението e възможна благодарение на любезното съдействие на транспортните фирми АЛ-ИС OOД и АРЕЕС ЕООД, които осигуриха безплатен транспорт от Белгия до България.

Председателят на Фондация „П.У.Л.С.“ Екатерина Велева прие дарението с благодарност:

„Благодаря за това, че избрахте нашата организация и това, че с направеното от Вас дарение ще направите щастливи много деца, които истински се нуждаят от дрешки и играчки.

Децата, които посещават нашия център и настанените деца в Кризисния център имат належаща нужда от това внимание и знанието, че някой е помислил за тях и техните нужди!“

С направеното дарение ще бъдат подпомогнати децата, настанени в Кризисния център на организацията, както и ползващи рехабилитационните програми. Годишно над 250 човека ползват услугите за подкрепа, които Фондация „П.У.Л.С.“ предоставя.

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени