mycomputer.BG

Фондация „П.У.Л.С.“ организира Ден на отворените врати

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 266 | Брой коментари 0
08:17 09.12.2019

От 25 ноември (Международен ден за елиминиране на насилието срещу жените) до 10 декември, Денят на човешките права, светът отбелязва 16-те дни на активизъм срещу насилието, основано на пол.

Екипът на Фондация "П.У.Л.С." ще финализира участието си в кампанията с Ден на отворените врати, който ще се проведе на 10 декември 2019 г. в сградата на организацията, намираща се в гр. Перник, ул. Средец № 2.

През целия ден екипът ще посреща представители на различни институции, медии, както и жители на града. Те ще имат възможност да научат повече за услугите, които екипът на Фондация "П.У.Л.С." предоставя в подкрепа на деца и лица, пострадали от насилие, успехите и предизвикателствата, с които се сблъсква, както и ще получат актуална информация за кампанията и феномена насилие в световен мащаб.

През 2019 г. се навършват 28 години от стартирането на кампанията, координирана от Центъра за глобално лидерство на жените. В рамките на тазгодишната тема „Код оранжево: Заедно срещу сексуалното насилие“, фокусът е върху сексуалното насилие и последиците от него. И тази година, от Генералния секретариат на ООН приканват активистите да “Оцветят света в оранжево”, използвайки цвета, определен от кампанията UNiTE, за да символизира по-светло бъдеще без насилие.

По време на 16-те дни на активизъм срещу насилието екипът на Фондация "П.У.Л.С." се включи със серия от събития на значими дати, които целят да поставят на дневен ред проблема насилие и възможностите за подкрепа на пострадалите.

Perfumeshop-summer

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени