Фондация Ейнджълс продължава борбата с covid19 с дарение за най-бедните в България

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 415 | Брой коментари 0
12:30 06.05.2020

В условията на пандемия Фондация Ейнджълс с председател г-н Ивелин Кичуков се включи активно в борбата с COVID-19. Заедно с финансовата подкрепа на общинския съветник г-н Васил Гадевски бяха дарени защитни костюми за многократна употреба на Специализирана болница за активно лечение на белодробни болести - Троян. Предпазни средства получи и община Троян, която предостави костюмите на медиците от МБАЛ Д-р Георги Стоев-Шварц.

Освен предпазни средства за медицинските лица на първа линия, фондация Ейнджъл заедно с Движение на българските майки - Бургас и Widows sons Bulgaria дариха захарни изделия на най-бедните жители в община Троян и други градове . В момента стартира кампания с други неправителствени организации за подпомагане на най тежко засегнатите българи в страната.

Всички приятели на Ейнджъл за пореден път се обединиха в помощ на най-уязвимите групи от населението, за да предоставят своята помощ и подкрепа. Дарения на защитни маски, предпазни шлемове и костюми за многократна употреба получиха и Четвърта многопрофилна болница за активно лечение в гр. София, 12 ДКЦ гр. София, Център за спешна медицинска помощ гр. Перник, МБАЛ Югозападна болница гр. Петрич. Всички от семейството на Ангелите подкрепят медицинските лица в нелеката борба с пандемията от коронавирус и им благодарят за техния професионализъм и всеотдайност.

В дванадесетгодишната си дейност фондация Ейнджъл и нейният председател г-н Ивелин Кичуков не веднъж са показвали, че заедно сме по-силни. С общи усилия можем да помогнем на социално слаби семейства и деца, лишени от родителски грижи. Заедно можем да вдъхнем надежда на възрастни хора и подадем ръка на хора в неравностойно положение. Приветстваме всички, които желаят да станат част от семейството на Ангелите и да подадат ръка, защото добрите дела живеят в добрите сърца.

Заедно можем повече!

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени