Фитнес инструктор и ластици изпотиха здраво „Миньор“

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 201 | Брой коментари 0
08:03 12.07.2018

Фитнес-инструкторът Деси Николова и професионалните ластици, предоставени любезно от „Let’s Bands Bulgaria“, изпотиха здраво футболистите на Миньор. Спортно-техническият екип на перничани реши да разнообрази заниманията на възпитаниците си днес и им уреди 50-минутна интензивна тренировка в залата на стадион „Миньор“. Упражненията TAPOUT XT се основават на експлозивност и комбинация от удари, съчетани с целенасочено съпротивление и сила. Съчетанията са предназначени да използват естествената сила на тялото и бяха посрещнати с ентусиазъм и старание от футболистите.

„Видях голямо желание във футболистите и се надявам тренировките да са им от полза през новото първенство“, сподели Деси Николова.

Междувременно към Миньор се присъедини бившият футболист на ЦСКА и Локомотив (Пловдив) Ангел Грънчов. 25-годишният бранител вече дебютира с жълточерния екип в първата контрола за сезона срещу Локо (Пловдив), като се появи в игра в средата на втората част./http://minyor-pernik.bg

Perfumes

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени