Фирма „Директ” приключва с раздаването на изравнителните сметки в Перник

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 1772 | Брой коментари 0
13:16 08.07.2019

Фирмата, която обслужва най-много абонати на „Топлофикация Перник” в града- „Директ”,  вече приключва с раздаването на изравнителните сметки за консумираната топлинна енергия през изтеклия отоплителен сезон. Това информираха от офиса на фирмата в Перник.  От там поясниха, че след получаването на изравнителните сметки в съответната жилищна сграда, започва да тече едномесечен срок за възражения по тях. Крайният срок за нанасяне на корекции върху изравнителните сметки е 30 септември. След тази дата няма да бъдат извършвани никакви корекции, дори да има подписи на етажната собственост и домоуправителя. От „Директ” увериха, че имат готовност, след приключването на едномесечния срок за възражения, в началото на август да представят на „Топлофикация Перник” изравнителните сметки.

Абонатите на „Топлофикация Перник”, които са сключили договор „Лоялен клиент” с дружеството също ще получат изравнителна сметка. На онези, които имат да доплащат ще им бъде направена 50% отстъпка от дружеството. Тези, които имат да получават пари, ще си вземат полагащата им се сума, уточниха от топлофикационното дружество.

От „ Директ” напомнят, че онези клиенти, които не са осигурили достъп до уредите за измерване в двете определени от фирмата дати за отчитане, трябва да направят това час по скоро. В противен случай ще им бъде начислена топлоенергия на базата на максималната мощност на съответния радиатор. От фирмата допълват, че клиентите, които имат желание да се информират по-рано за изравнителните си сметки могат да направят това на фирмения сайт- directbg.net.

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени