Феновете на „Миньор” правят факелно шествие за 100-годишнината на клуба

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 136 | Брой коментари 0
07:24 08.07.2019

На 27 юли ще е кулминацията на тържествата по повод 100 годишнината на пернишкия футболен клуб Миньор. Безспорно „черешката на тортата” ще е двубоят между Миньор Перник и Миньор Чикаго. Една страст, обединяваща континенти.

На 27 юли в 15.00 часа феновете се събират в градинката пред съда, откъдето ще тръгне грандиозното факелно шествие. За самото шествие ще има и специално подготвена хореография, а самата проява ще бъде записана с дрон.

Отскоро миньорци имат свой клуб, но за да могат да подготвят повече прояви и да развиват дейност са им необходими. В тази връзка беше активиран смс-кампания. Всички, които искат да помогнат на жълто черните могат да изпратят SMS  DMS MINYOR на  17 777. От клуба са категорични, че всички средства се харчат при пълна прозрачност и винаги може да се провери за какво. Тези, които искат да помогнат на фен клуба с по-големи средства, могат да го направят по банкова сметка.

GERB

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени