Фенове на "жълто-черен" клуб от Полша, със 100-годишна история търсят контакти с "Миньор"!

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 244 | Брой коментари 0
08:37 30.09.2019

Писмо, изпратено от фен на полски тим до „Миньор” Перник , показва поразителни прилики между двата клуба

Интересното  писмо е  получено  на страницата на „чуковете” във Фейсбук.

То е от Полша. Оказва се,че там също има миньорски отбор, който играе с жълто-черни фланелки и има свирепи фенове. Писмото е покана за контакти и само от фенклуба на перничани зависи дали те ще се осъществят, първо в социалните мрежи, а после може би на живо.Ето писмото без редакторска намеса

„Здравейте.

Може би ще се изненадате от тази новина, но се надявам, че ще я прочетете и напишете.Аз съм привърженик на отбора Radzionkom, който има много общо с вашия отбор и с вашата агитка.Ние сме от Полша. Ние също играем като вас в ниската лига, ние сме миньорски отбор и играем с жълто-черни цветове и сме създадени през 1919.

За съжаление, тъй като сме малък местен клуб(дори сме играли в първа лига), но поради финансови проблеми изпаднахме от елита.Разбира се, ние също имаме организирано фен движение, което набляга на приспособяването на ултрасите и ходим на всички мачове.Имаме и свои местни врагове, с които се бием по улиците, дори те да са по-малко от нас.С най-добри пожелания.”

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени