Lotus homes

Фен на "Миньор" към властта: Стадионите са по-безопасни от молове и ресторанти! Отворете ги!

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 719 | Брой коментари 0
11:00 02.03.2021

Един от най-върлите привърженици на „Миньор“, който е и председател на фенклуб, излезе с отворено писмо до Министерски съвет, Националния оперативен щаб и БФС. В него Милослав Милчев настоява да се преразгледа решението за публиката по стадионите.

 „Една година измина от началото на световната здравна пандемия.

Заедно минахме през всички изпитания и те още продължават.

На територията на страната, спазвахме и бяхме съпричастни,както към вашите указания,така и към всички рискове,които пандемията постави пред всички хора по света.

В ролята на данъкоплатци, подкрепяхме държавната помощ към бизнеса и частни лица,към лекарското съсловие също.

Сега, когато по ваша преценка,отварят врати за посетители, ресторанти,заведения,молове и т.н.,идва ред на едно изключително належащо решение.

В лично качество и съпричастност към фенска маса (членувам във фенклуб ),призовавам вас и всички отговорни по мерките за сигурност, да вземете решение,което наистина ще разхлаби социалното напрежение, но и ще даде глътка чист въздух на големи групи от хора.

Аз смятам, че футболните стадиони са далеч по-безопасни за посещение от веригите за хранителни стоки,моловете,ресторантите и т.н.

Ето защо ви призоваваме да отворите тези съоръжения, нашата цел пък ще бъде,да бъдем отговорни и дисциплинирани по време на самите спортни събития.

Ако протестите от лятото бяха разрешени,и то забележете без предпазни средства,защо държавата да не разреши спокойно посещение на футболните стадиони.

Бих могъл да входирам заявление за протест на който и да е стадион, всяка събота и така да протестирам срещу яркостта на екипите или зеленината на терена да речем.

Напротив,тъкмо сега не ни трябват непопулярни ходове.

Разумни и сплотени,нека стигнем до зрели решения.“ – пише Милослав.

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени