Lotus homes

Фантастико-Перник отваря врати утре!

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 6783 | Брой коментари 0
15:42 25.08.2021

Утре, 26 август 2021 година от 7.30 часа в Перник ще отвори врати най-мащабният търговско-развлекателен комплекс на Фантастико груп.

Десет месеца след поставянето на първата копка на проекта, търговският обект ще посрещне първите клиенти.

Комплексът на ул. „Юрий Гагарин“ се простира върху внушителните 10 753 кв м разгъната застроена площ, а в изграждането му се включиха стотици професионалисти от различни области.

Клиентите на веригата ще имат достъп до над 45 000 вида стоки. ФАНТАСТИКО залага на качествени продукти от родни производители и световни брандове – свежи плодове и зеленчуци, риба и месо. Кулинарният щанд отново ще предлага богат асортимент от приготвени на място готвени ястия и салати. И още от предложенията на супермаркета: пекарна, в която хлябът се замесва и изпича пред клиентите; суши, приготвено на място; богата зона за био храни и напитки, диетични и диабетични продукти; винарна с различни сортове младо и отлежало вино; кафетерия със сандвичи, фрешове, торти, печива и много други. Супермаркетът ще е с работно време от 7:30ч. до 23:00ч.

Bitaka

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени