Евродепутат идва в Перник по покана на местни младежи

от PernikNews
Последно редактирана на: 00:00 27.09.2017 | Прочитания 232 | Брой коментари 0
11:03 27.09.2017

Евродепутатът Петър Курумбашев от Групата на социалистите и демократите в Европейския парламент идва на посещение в Перник по покана на Младежкото БСП.

Срещата на колоритния евродепутат и младежката организация на БСП ще бъде тази събота, 30 септември, от 17 ч. в арт - кафе "Шареното". Темата на дискусията е "Фейсбук прави избори. Това ли е новата демокрация?'.

Работата на Петър Курумбашев в ЕП е фокусирана върху различни теми, сред които станалата известна като "политика на бисквитки", сигурността в интернет пространството, защитата на социалните права на българските водачи на транспортни средства в ЕС.

"Бихме искали да поканим всеки заинтересован на тази дискусия, защото в съвременното общество интернет е вече във всеки спектър на човешкия живот, Фейсбук е основно средство за комуникация, а другата тема - социалните права на българските работници едва ли е маловажна за някого. Ще бъде интересно!", споделиха от МО в БСП.

MYcomputer.BG
 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Най-нови
Най-четени