mycomputer.BG

Ето кой иска оставката на кмета Владимиров

от PernikNews
Последно редактирана на: 00:00 24.10.2020 | Прочитания 528 | Брой коментари 0

Станислав Владимиров
12:02 24.10.2020

"Остро осъждаме едноличното решение от кмета на Перник за затваряне на нощните заведения, независимо че те взимат нови и нови мерки, работят с минимален капацитет, персоналите носят маски, ползват се дезинфектанти и т.н., търпят огромни ограничения и загуби, за да могат изобщо да работят, за да запазят работните места на своите служители и да спасят своите инвестиции.

Изключително остро осъждаме манипулативното сатанизиране на заведенията и използването на съдбите на хилядите им служители за тяснопартийни цели и политически интриги......“  - това се казва в позиция на сдружение на заведенията в България.

В позицията пише още, че от сдружението искат незабавната оставка на кмета на Перник и на всеки друг кмет,който издава подобни заповеди!

В официалната страница на сдружението има публикуван списък на всички заведения от страната, които са негови членове. Три са те от Перник – една кафе-сладкарница и две кафета. Чиито интереси не попадат в заповедта, която се атакува от организацията.

Тази позиция е най-малкото нелогична и по простата причина, че в заповедта ясно пише – „ Да се преустанови дейността на дискотеки, нощни барове, нощни клубове и други подобни нощни заведения за развлечения на закрито и открито на територията на община Перник.“

Несериозно е да се твърди и че се търсят политически дивиденти... в момент в който изпълняват инструкции на РЗИ и Областен кризисен щаб.

 

Coca Cola

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени