mycomputer.BG

Ето кога ще се тегли томболата за подаръците от Шоуто на Слави!

от PernikNews
Последно редактирана на: 00:00 31.10.2019 | Прочитания 717 | Брой коментари 0
14:19 31.10.2019

Шоуменът и новоизлюпен политик Слави Трифонов най-накрая разкри кога ще бъде изтеглена томболата от "Шоуто на Слави", заявена преди края на последния му ефир в Би Ти Ви. Кой ще стане притежател на стария мерцедес на Дългия ще се разбере още със старта на частния му нов тв канал "7/8 ТВ" на 4 ноември. Тогава учиндолецът стартира ударно и със своето собствено предаване, което започва от 22,00 часа. Тогава ще бъдат изтеглени и имената на печелившите.

Междувременно, както Lupa.bg първа писа, Трифонов разясни, че от неговия екип няма никаква друга томбола за теглене на награди. Вчера в социалната мрежа фейсбук се появи фалшива страница на новата телевизия, от която измамниците рекламираха, че раздават 100 безплатни телевизора. Над 30 хиляди души се "вързаха".

Днес шоуменът обяви: "Много ви моля, бъдете по-внимателни, защото в интернет има всякакви хора. За съжаление - и хора, които лъжат и обещават неща на наш гръб. Това е моята страница, на която може да получавате обективна информация. Истината е, че на 4 ноември от 22 ч., във "Вечерното шоу на Слави Трифонов" по "7/8 ТВ" ще изтеглим печелившите от томболата с подаръците от "Шоуто на Слави". Силата е в истината!"./Лупа бг

Perfumeshop-summer

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени