Coca Cola

Ето каква е житейската ви мисия спрямо месеца на раждане

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 292 | Брой коментари 0
09:03 15.05.2019

Всеки човек на този свят има своя лична житейска мисия. Месецът, в който сме родени, рамкира една посока, която е любопитно да узнаем. Ето каква е житейската мисия на дамите спрямо месеца на раждане:

Ако си родена през януари - твоята мисия в живота е да имаш грандиозни успехи в кариерата. Там е мястото, в което трябва да насочиш енергията си.

Родена си през февруари - значи твоята житейска цел е да намериш баланса между безкрайните ти мечти и начините, по които да ги реализираш. Летиш в небето, но понякога за успехи е нужно да си здраво кацнал на земята.

Ако март е твоят месец - твоето призвание е да създадеш нещо изцяло твое. Дали ще е малък бизнес, изобретение, дом, градина- важното е да вложиш душа и сърце в него.

Ако твоят рожден ден е през април - значи трябва да спреш да приемаш живота твърде насериозно и да се забавляваш повече. Дори когато работиш, влагайки емоция, смях и страст в кариерата си, успехите ще идват много по-лесно.

Ако си родена през май - значи притежаваш незаменим късмет, а твоята мисия в живота е да му се довериш, да повярваш на интуицията си, но все пак да работиш усърдно и постоянно, без да се оставяш на вродения ти талант да мързелуваш.

Ако си родена през юни - твоята мисия в живота е да предприемаш и създаваш приключения; ти си авантюристична натура, стоенето на едно място определено не ти е по вкуса и успехите ще се задвижат покрай теб, когато и ти се движиш смело и шумно около тях.

Родена си през юли - значи житейската ти цел е да бъдеш по-изявена, по-дейна, по-активна и продуктивна. Свикнала си да си по-скромна и тиха, такава си по характер, но за добрите постижения трябва да освободиш стихийното в себе си.

Рожденият ти ден е през август - значи си социална, лесно сприятеляваща се и оправна жена. Твоята мисия в живота е да насочиш темперамента си към нещо креативно, което те зарежда с настроение и ти действа вдъхновяващо.

Ако си родена през септември - твоята житейска цел е да се наслаждаваш и създаваш изкуство. Ти притежаваш изключително чувство за стил, класа и изящество и би било грехота, ако не го развиеш в свое хоби, дори и в нещо повече.

Родена си през октомври - твоята житейска мисия е да насърчаваш хората около себе си да разкриват най-доброто, на което са способни. Лидерските ти и мениджърски качества са твоята най-голяма сила и заслужават да влагаш в тяхното развитие и усъвършенстване.

Ако имаш рожден ден през ноември - ти си човек, който трябва да се посвети на връзката с природата. Увличането ти по еко, био и хендмейд продукти не е случайно, затова тези свързани с опазването на планетата аксесоари са твоят начин да допринесеш за нейното благоденствие.

Ако си родена през декември - твоята мисия в живота е да развиеш кулинарните си умения, дори да считаш себе си за лош готвач, гастрономството е точно за теб, просто ти трябва време и адаптация, за да откриеш колко приятно ще ти подейства да готвиш за удоволствие./Дарик

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени