Ето го уникалния дървен дракон, който полицаят Евгени Димов направи за децата на Перник!

от PernikNews
Последно редактирана на: 00:00 08.08.2018 | Прочитания 11423 | Брой коментари 0
18:11 08.08.2018

Огромната дървена статуя на дракон, която прави за децата на Перник полицаят Евгени Димов, е готова. Скоро тя ще заеме мястото си в новия парк на града, така както е по проект. Остават да се завършат последните щрихи, но Евгени признава, че това е най-сложното нещо, което е правил досега.

„Много сериозна работа, много време ни отне, но се радвам, че това което обещахме, изпълнихме. Това ще е единственият по рода си дървен дракон, който може да се види в Перник. Ще се радвам, ако децата му се радват така, както се радвам аз гледайки резултата от работата си. Вложих много желание в изпълнението на този проект .

Умората се забравя, когато видиш одобрителните погледи на хората. Вярвам, че децата ще го харесат и ще намерят в него един нов „приятел” в парка” – сподели самоукият майстор.

Както Перник нюз вече писа, скулптурата е поредната творба, която полицаят ще дари на Перник. Преди време той направи огромната дървена кукерска маска, която се радва на голям интерес. Драконът е изработен от бор, върба и липа. 

ГЕРБ

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени