Емил Костадинов се кандидатира за втори мандат кмет на квартал „Изток”!

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 357 | Брой коментари 0
23:34 30.07.2019

Кметът на най-голямото кметство в Перник – „Изток” Емил Костадинов от ГЕРБ е номиниран от партията за втори мандат. Кандидатурата е очаквана, от ГЕРБ винаги са сочили Костадинов като успешен млад кмет. Ето какво написа той в социалната мрежа:

„Благодаря,колеги!Благодаря,приятели!

Приемам предизвикателството отново да се кандидатирам за кмет на кв. “Изток” с огромна отговорност! Да продължа започнатото, да го надградя,да се радваме заедно на постигнатите резултати,както и заедно да променяме онези,които не ни удовлетворяват! Властовата позиция има смисъл когато я реализираш открито-срещаш хората лично, с всичките им жалби, очаквания и идеи.

Колкото и трудности,и ежедневни перипетии да имам в мандата си, важни са доверието и усмивките.

В този ред на мисли,огромна благодарност към прекрасните ми колеги от Община Перник и народните представители на ПП ГЕРБ от града ни. Обединените ни усилия и силен екипен дух са едни от най-силните ни оръжия и мотивация!

Успех на всички ни!Най-вече на г-жа Вяра Церовска, която с постоянство, неуморен труд и винаги широка усмивка ни учи не просто на политика и лидерство,а на това винаги да оставаме здраво стъпили на земята.”

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени