mycomputer.BG

Емил Костадинов: Ще продължаваме да работим непрестанно за развитието на всеки град и село

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 497 | Брой коментари 0
07:12 07.04.2021

Благодаря на всички жители на област Перник, членове и симпатизанти на ПП ГЕРБ, които упражниха правото си на вот и ни подкрепиха с гласа си в изборите за Народно събрание, казва лидерът на ГЕРБ в региона Емил Костадинов.

"Благодаря ви и като областен координатор на партията, че за пореден път показахте отговорна и ясно изразена гражданска позиция.

Благодаря ви, че упражнявайки правото си на вот, гласувахте доверие на ПП ГЕРБ и това е причината отново да сме първа политическа сила в област Перник с резултат от 36,10 процента. С вашата подкрепа имаме и най-добрите резултати в цялата страна.

Осъзнаваме отговорността, която носим, и обещаваме, че ще продължаваме да работим непрестанно за развитието на всеки град и село, и превръщането им в по-приветливи и добри места за живеене.

ПП ГЕРБ ще продължи започнатото открито управление, спазване на законите, диалог с гражданите, прозрачност при управлението и гарантиране на обществения интерес.“ – казва още Костадинов

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени