mycomputer.BG

Емил Костадинов: Кабинетът по репродуктивно здраве е едно голямо богатство за Перник

от PernikNews
Последно редактирана на: 00:00 24.07.2020 | Прочитания 103 | Брой коментари 0
07:46 24.07.2020

„Националният кабинет по репродуктивно здраве е едно голямо богатство за Перник и цялата област. Надявам се, тук да се случват хиляди чудеса, а семействата да сбъднат мечтите си – да имат дете. Желая го на всеки от цялото си сърце". Това сподели областният управител инж. Емил Костадинов, който посети днес втория по рода си в страната кабинет за репродуктивни проблеми и се запозна с услугите и процедурите, които ще се извършват в него.

Той се намира в пернишкия квартал „Варош", в сградата на дома за медико-социални грижи, и беше официално открит в началото на тази седмица. В него двойки с репродуктивни проблеми ще получават напълно безплатни консултации и ще им се оказва психологическа подкрепа.

 Областният управител изказа специални благодарности за партньорството и упоритостта на двете фондации „Богданова и Данаилова"  и „Искам бебе" в лицето на Венеция Данаилова.

 „Вие сте хората, които се борите неуморно за двойките, копнеещи да се сдобият със своя рожба. Знаем колко, радости, въпроси,  тревоги и отговорности носи създаването на нов живот", заяви Костадинов.  

Той пожела повече бебета и усмивки, както и още кабинети, които да помагат и съдействат  на семействата с репродуктивни проблеми.

В разговора с областния управител Венеция Данаилова посочи, че първата дата за консултация в кабинета ще бъде на 25 юли. Лекарят, който ще консултира е д-р Таня Янакиева. Тя има над 30 години дългогодишен опит в  репродуктивното здраве и е съучредител и член на Българска асоциация по стерилитет и репродуктивно здраве.

Perfumeshop-summer

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени