mycomputer.BG

Емил Костадинов: Ескалацията на напрежение няма да доведе до решаване на водната криза

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 511 | Брой коментари 0
08:32 12.12.2019

Областният управител Емил Костадинов е провел среща с прокуриста на ВиК Перник инж.Камен Каменов. Това е продължение от политиката, която заяви Костадинов за постоянен диалог и обединени усилия за решаване на кризата.

„И двамата сме категорични,че за проблема трябва да се потърсят и опитат всички възможни решения, без да се дават напразни и нереалистични обещания. Споделих с него личното си мнение,че за да се справим с водния режим и натрупаното недоволство,трябва да бъдем открити към хората,без да позволяваме на популизма или политическите страсти да взимат връх.Камен Каменов напълно подкрепи тезата ми и обсъдихме положението в най-наболелите в последните дни места с концентрация на обществено недоволство.Няма да пожалим усилия и труд, за да върнем живота на хората в Община Перник в нормалния му ритъм. Разбирам напълно натрупаното напрежение,но ескалацията му по никакъв начин няма да допринесе за положителен развой на кризата.Волята е налице от всички институции, важно е да намерим и приложим практическото решение на проблема.” – сподели областният управител

Perfumeshop-summer

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени