Екип на рота "Гражданско-военно сътрудничество" посети Перник

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 232 | Брой коментари 0
14:51 14.03.2018

Кметът на Община Перник д-р Вяра Церовска посрещна в кабинета си  екип на рота „Гражданско-военно сътрудничество", водена от капитан Грегъри Ромеро - главен офицер на Американската армия , съобщават от общинския пресцентър.

Той и колегите му от резерва гл. сержант Никълъс Фриш и Джъстин Маккей бяха придружени от техните български колеги - ст.сер. Дилиян Маринов и мл.сер. Ралица Димкова, водени от капитан Александър Василев.

 В протоколната среща българските и американски военни от резерва, представиха накратко пред градоначалника своята дейност – в подкрепа на населението и извършването на хуманитарни мисии не само при възникнали бедствени ситуации.

„Мисля, че това е точното време за тази среща, защото подобни обстоятелства се обсъждат в спокойна обстановка, каквато е в момент и можем да уточним нашите бъдещи взаимоотношения, които ще бъдат в полза на гражданите", сподели кметът Вяра Церовска  и запозна гостите с развитието на Община Перник, реализираните проекти и значимите събития , както и с част от проблемите на града. 

В рамките на срещата стана ясно, че екипът разполага с модули за борба с пожарите, както и че имат модерни техника за бързо реагиране при бедствена ситуация. 

MYcomputer.BG

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени