mycomputer.BG

Efirbet: еСпортовете са все по-предпочитани в сайта на efbet

от PernikNews
Последно редактирана на: 00:00 21.07.2020 | Прочитания 103 | Брой коментари 0
15:44 21.07.2020

Електронните спортове печелят все повече внимание сред спортните фенове. С напредването на дигиталните технологии и високоскоростния интернет, редица играчи започват да преследват кариерата и това не трябва да ни изненадва.

В края на 2010 г. статистиката показва, че аудиторията на тази дисциплина е била около 454 милиона зрители, а приходите са минали сумата от милиард долара. Разбира се, посочените фактори помогнаха за експанзията на този спорт, но в миналото също можем да намерим подобни предизвикателства.

Някои от първите турнири са се провеждали в университети като този в Станфорд, където студентите премервали сили на различни игри, като трябвало да печелят точки. В края на 90-те години битките продължиха на територията на компютрите, а щом интернет започна да свързва света, беше въпрос на време да се появят и първите професионални турнири.

След тях се появиха най-различни спонсори, създадоха се лиги, аудиторията растеше и най-вероятно в този момент е още по-голяма, но най-важното е, че букмейкърите също признаха това предложение за спорт и я интегрираха в своите платформи. Букмейкърът ефбет също предлага тази възможност и можем да забележим как все повече играчи насочват вниманието си именно към това предложение. Оценките на анализаторите все повече за Efbet са положителни, когато говорим за предлагането на нови спортове и функционалности в платформата на букмейкъра.

Това не бива да ни изненадва, особено след като видим, че избраните заглавия са изключително популярни. Ще открием игри като FIFA 20, Counter-Strike:GO, DOTA 2 и League of Legends. Всички предложения са известни с изключителен баланс, където изходът на срещата остава изцяло в ръцете отбора. Електронните спортове рядко залагат на индивидуалните играчи, дори и в турнирите на FIFA можем да забележим, че отборните турнири изискват изключителна прецизност и майсторство.

В повечето случаи електронните спортисти инвестират месеци в подготовка за предстоящите турнири, а зрителите се подготвят за спортни срещи изпълнени с обрати и висока доза адреналин. Мнозина биха се зачудили какво точно може да предложи FIFA 20 на спортните фенове, особено след като има толкова футболни първенства в същата платформа.

Организаторите често предлагат на играчите да създадат своя уникален отбор, което означава, че по време на сблъсъци можем да видим играчи като Гаринча, Роналдо и много други вече пенсионирани легенди, които никога няма да играят и дори да го направят, шансовете да бъдем в най-добрата си форма са също минимални. А и самата графика е достатъчно добра, за да може за няколко секунди зрителят да се пренесе в реална футболна среща.

Що се отнася до Counter-Strike: GO, там можем да открием сериозни сблъсъци. Обикновено двубоите се провеждат в отбори от 5 души. Ставаме свидетели на най-различни стратегии и техники за победа, но нещо ключово за всеки играч са рефлексите и точността. Почитателите на тази дисциплина са забелязали, че обикновено един рунд е от няколко минути, съответно скоростта на игра е също от значение.

Стратегическите игри DOTA 2 и League of Legends до известна степен може да си приличат - отборите трябва да унищожат противниковия лагер, съобразявайки се с предизвикателствата на картата, но експертите в тези дисциплини ще отчетат някои особени разлики. Във второто предложение играчите могат да подобряват своя герой и по този начин да спечелят сериозно предимство спрямо противника. В DOTA 2 играчът трябва да използва само това, с което разполага героят му.

Следователно заглавията може да си приличат, но съществените разлики привличат и различни фенове. Почитателите на електронни спортове вече могат да монетизират своите познания в този вид спорт, като поставянето на залог не се различава спрямо залагането на други реални спортни дисциплини.

Отново ще открием опции за игри като FIFA, които предлагат популярните възможности - 1 х 2, както и пазарът под/над. В Counter-Strike:GO ще открием и други пазари като азиатски хендикап, изигран брой карти, точен резултат, победител за всяка карта и други. Докато при стратегиите също можем да насочим вниманието си към победител.

 Със сигурност това предложение ще продължава да се налага сред букмейкърите, особено след като предлага сериозно количество зрелища и е още една възможност за печалба. А и нека бъдем честни, играчите имат нужда от разнообразие, което може да се открие именно тук.

Perfumeshop-summer

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени