mycomputer.BG

Efirbet: еСпортовете са все по-предпочитани в сайта на efbet

от PernikNews
Последно редактирана на: 00:00 21.07.2020 | Прочитания 162 | Брой коментари 0
15:44 21.07.2020

Електронните спортове печелят все повече внимание сред спортните фенове. С напредването на дигиталните технологии и високоскоростния интернет, редица играчи започват да преследват кариерата и това не трябва да ни изненадва.

В края на 2010 г. статистиката показва, че аудиторията на тази дисциплина е била около 454 милиона зрители, а приходите са минали сумата от милиард долара. Разбира се, посочените фактори помогнаха за експанзията на този спорт, но в миналото също можем да намерим подобни предизвикателства.

Някои от първите турнири са се провеждали в университети като този в Станфорд, където студентите премервали сили на различни игри, като трябвало да печелят точки. В края на 90-те години битките продължиха на територията на компютрите, а щом интернет започна да свързва света, беше въпрос на време да се появят и първите професионални турнири.

След тях се появиха най-различни спонсори, създадоха се лиги, аудиторията растеше и най-вероятно в този момент е още по-голяма, но най-важното е, че букмейкърите също признаха това предложение за спорт и я интегрираха в своите платформи. Букмейкърът ефбет също предлага тази възможност и можем да забележим как все повече играчи насочват вниманието си именно към това предложение. Оценките на анализаторите все повече за Efbet са положителни, когато говорим за предлагането на нови спортове и функционалности в платформата на букмейкъра.

Това не бива да ни изненадва, особено след като видим, че избраните заглавия са изключително популярни. Ще открием игри като FIFA 20, Counter-Strike:GO, DOTA 2 и League of Legends. Всички предложения са известни с изключителен баланс, където изходът на срещата остава изцяло в ръцете отбора. Електронните спортове рядко залагат на индивидуалните играчи, дори и в турнирите на FIFA можем да забележим, че отборните турнири изискват изключителна прецизност и майсторство.

В повечето случаи електронните спортисти инвестират месеци в подготовка за предстоящите турнири, а зрителите се подготвят за спортни срещи изпълнени с обрати и висока доза адреналин. Мнозина биха се зачудили какво точно може да предложи FIFA 20 на спортните фенове, особено след като има толкова футболни първенства в същата платформа.

Организаторите често предлагат на играчите да създадат своя уникален отбор, което означава, че по време на сблъсъци можем да видим играчи като Гаринча, Роналдо и много други вече пенсионирани легенди, които никога няма да играят и дори да го направят, шансовете да бъдем в най-добрата си форма са също минимални. А и самата графика е достатъчно добра, за да може за няколко секунди зрителят да се пренесе в реална футболна среща.

Що се отнася до Counter-Strike: GO, там можем да открием сериозни сблъсъци. Обикновено двубоите се провеждат в отбори от 5 души. Ставаме свидетели на най-различни стратегии и техники за победа, но нещо ключово за всеки играч са рефлексите и точността. Почитателите на тази дисциплина са забелязали, че обикновено един рунд е от няколко минути, съответно скоростта на игра е също от значение.

Стратегическите игри DOTA 2 и League of Legends до известна степен може да си приличат - отборите трябва да унищожат противниковия лагер, съобразявайки се с предизвикателствата на картата, но експертите в тези дисциплини ще отчетат някои особени разлики. Във второто предложение играчите могат да подобряват своя герой и по този начин да спечелят сериозно предимство спрямо противника. В DOTA 2 играчът трябва да използва само това, с което разполага героят му.

Следователно заглавията може да си приличат, но съществените разлики привличат и различни фенове. Почитателите на електронни спортове вече могат да монетизират своите познания в този вид спорт, като поставянето на залог не се различава спрямо залагането на други реални спортни дисциплини.

Отново ще открием опции за игри като FIFA, които предлагат популярните възможности - 1 х 2, както и пазарът под/над. В Counter-Strike:GO ще открием и други пазари като азиатски хендикап, изигран брой карти, точен резултат, победител за всяка карта и други. Докато при стратегиите също можем да насочим вниманието си към победител.

 Със сигурност това предложение ще продължава да се налага сред букмейкърите, особено след като предлага сериозно количество зрелища и е още една възможност за печалба. А и нека бъдем честни, играчите имат нужда от разнообразие, което може да се открие именно тук.

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени