mycomputer.BG

Едно 12 годишно дете от Перник има нужда от подкрепа! Да му помогнем в битката за живот!

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 1648 | Брой коментари 0
08:13 24.07.2020

Поредният зов за помощ към перничани. Да помогнем на едно 12 годишно дете да се пребори с коварното заболяване – рак на тимусната жлеза. Всеки може да помогне или чрез платформата bg.helpkarma.com –„ Моля да дадете шанс на брат ми Дени да живее!“ или чрез приложената по долу сметка.

„Здравейте, приятели! Това е моят малък боец – брат ми Дени, той е на 12 години и от една година се бори с рак на тимусната жлеза.

Той е лъчезарно и усмихнато дете, което расте щастливо в нашето любящо семейство до май месец 2019, когато чухме страшната диагноза. Направихме биопсия и установиха, че е тимусен карцином в 4-ти стадии. Стартирахме лечение с химиотерапия в София, а през декември месец я смениха с друг вид химиотерапия, към която обаче брат ми се оказа алергичен. Въпреки алергията, от която той се подуваше, зачервяваше и обриваше по лицето и тялото, докторите продължиха вливането до май месец 2020 година.

След поредния скенер се оказа, че туморът не се е повлиял положително и има метастазии по белия дроб, хранопровода, лимфни възли и стената на сърцето.

Решихме да разширим здравните заведения, към които да търсим надежда. Изпратихме две запитвания до клиники в Германия, но и от двете не получихме положителен отговор, а само отказ.

Вспоследствие отидохме на консултация с доктор от турска клиника, като предложението бе да се отстрани 50% от тумора и впоследствие да продължи лечение с химио и лъчетерапия. Шансът за успеваемост на тази операция беше 50% като за нас те не бяха достатъчни, за да сме сигурни, че той ще оживее...

Потърсихме и поредната алтернатива с консултация в София, от където докторите ни обезкуражиха, че състоянието му е такова, че след такава операция или няма въобще да се събуди или ще живее до 2 дни след операцията.

След дълги безсънни нощи и много прочетена информацията стигнахме до "Медицински център за интегративна медицина" и там получихме първата положителна новина и надежда!

Направихме консултация с главния доктор и той ни даде 80% Дени да бъде излекуван. Стартирахме лечението му там преди 3 седмици, но то ще бъде скъпо и няма да се справим с всички разходи.

Изготвиха ни план по който курса на лечение ще бъде 3 месеца и цената ще бъде около 7500 евро като допълнително трябва да се закупят хранителни добавки. Наложи се да сложим порт поради изгорелите вени от химиотерапията. и до сега от лечението той се повлиява добре.

Засега Дени се повлиява добре и това ни радва, но в същото време и ни свива сърцата, защото, ако не съберем нужната сума ще се наложи да спрем лечението...

За това се обръщам към Вас, приятели и ви моля от все сърце да помогнете на моя малък герой да пребори болестта и да бъде отново щастливо дете без болници, болка и страдание.Вярвам, че заедно можем повече и силно вярвам във вашата добрина, така както вярвам силния дух за живот на моето братче!“ -  пише Владислав Велинов, брат на Дени.

Perfumeshop-summer

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени