mycomputer.BG

Една перничанка в Панама: Заради COVID 19, мъжете и жените излизат навън в определени дни

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 622 | Брой коментари 0
16:27 03.04.2020

Перничанката Габриела Лозанова живее в Панама, заедно със съпруга си и с новородения си син. В предаването Преди обед по БТВ  тя разказа какви са мерките в тази държава, породени от разпространението на коронавируса.

„В началото можеде да се излиза само по 2 часа на ден, както е и до момента. Това се случва спрямо последната цифра от паспорта. Така се определя часът в който можеш да излезеш. От 1 април вкарват още един декрет, който гласи, че жените могат да излизат само в понеделник, сряда и петък, мъжете останалите дни. Като неделя ще бъде денят в който всички ще трябва да останем у дома си“ – споделя тя.

Преди две седмици Габриела и Лъчезар Лозанови стават родители за първи път. Синът им Божидар  се ражда в Панама, където младото семейство живее от две години, занимавайки се със строителен бизнес.

Момченцето проплаква в началото на пандемията от COVID 19. В 4 милионната държава само за месец случаите на болни вече са 1080.

Coca Cola

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени