Coca Cola

Един млад мъж от Перник показа как трябва да се отстояват идеите в интерес на перничани!

от PernikNews
Последно редактирана на: 00:00 16.01.2020 | Прочитания 3911 | Брой коментари 0

сн. Фейсбук
17:46 16.01.2020

Стартът на строителните дейности по изграждането на пътната връзка при „Марина бара” е новина, която отразиха подобаващо медиите в Перник. Една отсечка, която ще се промени и ще бъде в полза на стотици , които ежедневно пътуват от столицата към Перник.

И типично по нашенски тръгнаха обвинения, че сегашната кметска власт си приписва заслуги на предишната. Привърженици  на ГЕРБ обвиниха кмета от БСП, че изпълнява техен проект.

 А проектът не е партиен. Той е дело от първата до последната крачка на един млад мъж от Перник.  Който по собствена инициатива, подкрепян от приятели тръгна по трънливия път на бюрокрацията, за да стане тази идея факт. Три години! Без да се отказва! 

Прави чест на общинската управа, която  в официалното си съобщение за началото на  строителните дейности пише: „Връзката, която ще облекчи движението в тази част на града, се изгражда след много срещи и разговори в различни институции  на перничанина  Кристиян Иванов. Той заедно със свои съмишленици събра и подписка, която бе входирана в Народното събрание”. Никой от властта /нито сегашна, нито предишна/  не е обикалял като него по институции, не се събирал и входирал подписи, не е търсил специалисти за консултанти. 

Това е истината и тя не трябва да се премълчава. Защото трябва да се дава гласност на всички добри инициативи за Перник, които тръгват от хората. Работят ли граждани и администрация заедно – резултат със сигурност ще има.

А официално днес кметът на общината  Станислав Владимиров и зам.-кметът  Мирослав Стоицев провериха на място хода на строителните дейности. На обекта е направена  временна организация на движението, която позволява безопасно преминаване на пешеходци през съоръжението. 

Освен това служители на ОП „ФЛОР“ вече почистват терена около пътния възел

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени