Lotus homes

Eди Назарян завърши със златен медал

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 209 | Брой коментари 0
16:24 26.06.2020

Едмонд Назарян завърши средното си образование с пълно отличие.

18-годишният борец, който донесе злато от европейското първенство в Италия, сега получи и златен медал от училището към Руското посолство у нас.

"Постигнах и тази моя цел, затова съм много щастлив. Имах затруднения по няколко предмета, но се радвам, че успях да се справя. Ако реша да продължа образованието си в Русия, това би ми осигурило някакво предимство. В България не мисля, че златният медал дава нещо подобно. Независимо от всичко аз обичам да уча не по-малко, отколкото да се боря. И каквато и специалност да избера след време за висше образование, трудностите не ме плашат", призна Едмонд.

Най-щастлив от отличната диплома беше неговият баща Армен Назарян, двукратен олимпийски шампион и селекционер на националния отбор по класическа борба. "Получих много похвали за Еди, всички се гордеят с неговите постижения и това няма как да не ме радва", каза Армен.

Преди успешния си дебют в класическата борба при мъжете, Еди на два пъти триумфира с европейска титла при кадетите, взе и бронз от световния шампионат за същата възраст и от младежките олимпийски игри през 2018 г.

Паралелно с подготовката за изпитите талантът не спря да тренира, изкара и тежък лагер с мъжете на Белмекен./Монитор бг

Bitaka

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени