mycomputer.BG

Джок Полфрийман чака Янко Ваташки, навлизат в политиката

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 378 | Брой коментари 0
08:37 02.12.2019

Австралийският убиец Джок Полфрийман чака друг известен затворник Янко Ваташки - Страшилището да излезе на свобода, като двамата щели да се пуснат в политиката и да налагат сдружение на перничанина и да бранят правата на хората.

Lupa.bg научи, че зад решетките двамата станали много добри приятели. Янко Ваташки от много време се канил да влиза в политиката, щял да го направи и чрез приятелството си с Алексей Петров, с който също много се уважавали зад решетките. Бившата барета обаче нямала намерение да се цапа с политика. 

В затвора Янко Страшилището създава сдружението "НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ СЪВЪРШЕНА БЪЛГАРИЯ". С него той иска да брани правата не само на лишените от свобода, но и на всички българи, които имат проблеми в държавата и са нарушавани правата им.

От доста време Джок Полфрийман проповядва идеите на сдружението и в момента той щял да прави всичко възможно да го направи още по-популярно след хората. Още когато австралиецът влиза зад решетките, той става много симпатичен на Янко Ваташки, който тогава коли и беси зад решетките. Янко Страшилището го приема под рамото си, като започва да го брани. За кратко време Джок успява да се превърне също в лидер на пандиза.

С появата на видеокадри, от които се вижда, че австралиецът е всъщност жертва на агресия, популярността сред хората нарасна и той вече има уважението на много българи.

Така Джок чака Янко Страшилището, който все още излежава присъда в централния затвор на столицата. Двамата щели да се конкурират със Слави Трифонов за любовта на народа./Лупа бг

Perfumeshop-summer

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени