Джаро е новият Мистър "Стани богат"! Михаил Билалов измести Владо Пенев и Драго Чая

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 493 | Брой коментари 0
06:55 13.03.2018

 Михаил Билалов е новият Мистър „Стани богат”, научи HotArena.

 Миналата седмица БНТ е подписала и договора си с водещия. Легендарната тв игра, която дълги години се въртеше в ефира на Нова, стартира в първата половина на април по националната телевизия. Популярното по цял свят интелектуално шоу ще се излъчва всяка събота, като записването за участие започна в края на февруари, писа „Таблоид“.

 За водещ на „Стани богат” се търсеше популярна личност с висока обща култура, която да е свързана по-скоро с БНТ и да е участвал в нейни хитови сериали. Именно на този критерий отговаря Михаил Билалов, станал любимец на зрителите с ролята си на мафиота ерудит Джаро от кримката „Под прикритие”. 

 В списъка за кандидат-водещи, които да ощастливят някой участник с 200 бона, са били и Владимир Пенев – също познато лице от екрана на БНТ и звезда от „Под прикритие”, и Драгомир Драганов-Драго Чая. В крайна сметка везните се наклонили в полза на Джаро, тъй като досега той, за разлика от колегите си, не е изтъркано лице и е напълно способен да вдигне рейтингът на БНТ, каквато всъщност е и целта на трансфера от Нова в обществената телевизия. Владо Пенев сам се отказал, тъй като бил претрупан с ангажименти.

MYcomputer.BG

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени