Coca Cola

Джаджи, които всеки тийнейджър трябва да има в стаята си

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 226 | Брой коментари 0
16:45 20.09.2019

Ако допреди години тийнейджърските стаи се характеризираха с разхвърляност и множество плакати, то днес те все по-често започват да се превръщат в свеобразни технически центрове. В стаите на все повече младежи има голямо разнообразие от джаджи.

Сложете тези растения в стаята. Ето защо.

Общото между по-голямата част от устройствата е, че те стават все по-независими от гледна точка на кабелите. Колкото по-малко кабели са нужни, за да може една джаджа да работи пълноценно, толкова по-добре.

Ето и някои от устройствата, които всеки тийнейджър трябва да има в стаята си.

Лаптоп

Едно от изключенията от гледна точка на кабелите. Да, лаптопът е идеален за исползване и на дивана, или докато човек се излежава, но също така често е центърът на всички останали устройства и осигурява връзката с тях, зареждането им и др.

Именно затова второто по важност устройство е USB хъбът. Нито един лаптоп не предлага достатъчно USB портове, за да се свърже всичко необходимо. Затова USB хъб с няколко допълнителни порта и по възможност - допълнително захранване, е идеално решение. Така човек може да зарежда едновременно два телефона и останалите джаджи, които ще разгледаме.

Умен говорител

Пазарът на умни говорители се превърна в неочакван хит. Те започнаха като нишово устройство, постепенно превзеха американските домове, а сега се радват на популярност в цял свят. Умните говорители са лесен начин за използване на гласовите асистенти на големите компании, за слушане на музика, гласов чат и др.

Преносима колонка

Тийнейджърите обичат музика и особено да я слушат с приятели. Използването на преносима Bluetooth колонка им дава идеална възможност да слушат музика от всеки телефон, при това с доста по-добро качество от вградените в смартфона говорители. Предимството ѝ е, че могат да я носят навсякъде.

Безжични слушалки

Всеки знае т.нар. мистерия на кабела - взимаш добре навития кабел на слушалките си, слагаш го в джоба и дори след няколко минути, той вече е оплетен по неописуемо сложен начин. Bluetooth слушалките са доста по-удобна и практична алтернатива. Освен това позволяват свободно разхождане из стаята без риск кабелът да се закачи в нещо и да го събори или да бъде прегазен от колелото на стола. А и могат да все носят навсякъде и навън.

Външна батерия

С толкова много безжични джаджи на батерии, едно нещо е гарантирано - винаги ще има устройства, които се нуждаят от презареждане. Затова външната батерия вече е задължителен аксесоар за всеки тийнейджър. Освен това позволява на човек да продължи да използва телефона си навсякъде.

Подложка за безжично презареждане

Не може да се пропусне и малко стил. В духа на все по-малкото кабели, подложките за безжично презареждане са идеално решение за лесно и бързо зареждане на мобилните джаджи, които поддържат тази технология. А сред тях вече има не само телефони, но и говорители, умни часовници и слушалки.

Така няма нужда човек да се занимава с кабели и контакти, а може просто да остави джаджите си върху подложката и те да се зареждат и да са постоянно готови във всеки един момент. Все по-често тези безжични зарядни се предлагат като елемент от друг предмет, например стилна лампа или просто стилен аксесоар, който изглежда като украшение, когато върху него няма мобилни джаджи./Вести бг

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени