Две млади жени от Перник не спират да търсят нови и нови дарители на трите детски отделения на пернишката болница! И усилията им се увенчават с успех!

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 700 | Брой коментари 0
07:35 09.01.2019

Катрин Богданова и Венеция Данаилова продължават своята Коледна кампания и не спират  да помагат на трите детски отделения в пернишката болница. Всъщност те се явяват като своеобразна „гара на доброто”, където всеки, който иска и може, помага за да може условията в отделенията на хлапетата в МБАЛ „Рахила Ангелова” да стават все по-добри.

Коледната кампания в помощ на родилно, неонатологично и детско отделение на пернишката болница започна в края на 2017 година и до днес Коледа-та за малките пациенти продължава. Непрекъснато се явяват нови дарители, непрекъснато има акции и се търсят добри хора за помощ. За цялата неуморна работа Катрин и Венеция, които са „мотор” на цялата кампания заслужават едно голямо „благодарим”!

Ето и последният отчет, който сподели Катрин в страницата на кампанията – за да бъде всичко прозрачно и да носи доверие:

„Традицията повелява на този ден да съобщаваме резултатите от труда ни през годината. Няма да губим време в излишни приказки, а отново бързаме да се похвалим със страхотните новини и чудесата, които перничани умеят да сътворяват! Истината за тази година е, че Родилно отделение има един ангел, който откликна на всичките им нужди. Същият този ангел дари и ЕКГ апаратът за родилно и гинекология. Наричаме го така, защото дарителят не иска името му да се знае. А на нас думите ни не стигат, за да изкажем благодарността си! А пък представете си на лекарите Голямо сърце носиш!Уважаваме желанието ти да не споменаваме лица и имена Доброто ти е предадено

Първо от теб получихме дарение в размер на 500 лв, а след това пак от теб бе закупена една цяла инфузионна помпа. Цената й е в размер на 1280 лв. Това е изключително нужен и прецизен апарат за дозиране на лекарства. И нашата болница, в нашето си родилно отделение има вече цели 2 такива апарата! Да, правилно виждате и четете 2 броя Пак надминахме очакванията на всички. Благодарим и на вас, съграждани! Ей, страшна работа сме! Само ние така го можем Горди сме! Поклон!.

А това нагледно са събраните средства

1.От поставените кутии в обектите събрахме сумата от 306 лв.

2. Пето основно училище "П. Р. Славейков" - 106,50лв

3. Останали пари от миналата година + дарени от тази година - 500 лв

4. Таен дарител закупи нужната помпа - 1280лв

5. Същият таен дарител - 500 лв, които не достигнаха за първата помпа.

Вие сте пример! А за бъдещите мамчета имаме една много хубава изненада, нооо всичко с времето си! „

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени