mycomputer.BG

Достойно! Започва благотворителна кампания в помощ на онкоболни жители на Перник

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 339 | Брой коментари 0
19:36 20.12.2019

Под патронажа на кмета на община Перник Станислав Владимиров и с подкрепата на фондация „Богданова и Данаилова“ бе даден старт на благотворителна кампания, чрез която през следващите години ще се набират средства за подпомагане на нуждаещи се жители на общината. През идната година средствата ще се набират за помощ на онкоболни жители на Перник.

„Благотворителната инициатива, която започваме с фондация „Богданова и Данаилова“, е израз на човешкия копнеж за здраве, щастие и добруване. Когато институциите са отдалечени от реалните проблеми на хората, трябва всички да помагаме“, каза кметът на община Перник Станислав Владимиров. Той добави, че само заедно можем да помогнем на страдащите от различни заболявания да реализират мечтите си и да развият своя потенциал. „Вярвам, че благородната ни инициатива ще дари не само надежда, но и здраве на попадналите в беда“, подчерта градоначалникът.

Доц. Милена Георгиева от БАН изнесе съдържателна и интересна лекция, свързана с иновативните методи за терапия и индивидуализираното лечение на онкологични заболявания.

Гостите на събитието бяха поздравени с изпълнения на народната певица Анна Асенова, клуб по спортни танци „Надежда“ и изпълнения на цигулка от Иван Николов – Джовани.

Инициативата вече има банкова сметка в Fibank, работи се и по създаването на DMS номер и профил в електронната платформа HELPcarma.

Гости на събитието бяха народният представител инж. Любомир Бонев, зам.-кметът на община Перник Стефан Кръстев и секретарят на общината на Мартин Жлябинков.

Perfumeshop-summer

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени