Домове за деца и кризисни центрове получиха дарения от БСП Перник за Великден

от PernikNews
Последно редактирана на: 00:00 05.04.2018 | Прочитания 339 | Брой коментари 0
11:02 05.04.2018

Както всяка година, така и сега Областният и Общински съвет на БСП и младежката соц организация дариха козунаци, яйца и сладкиши на домове за деца, кризисни центрове и социални институции по случай Великден.

Председателят на БСП Перник Кирил Леонов заедно с членове на ръководството на партията, младежкият лидер Йордан Малинов и младежи посетиха Кризисния център в кв. "Калкас", центърът за настаняване от семеен тип в кв. "Драгановец", защитеното жилище на ул. "Луганск", домът в кв. "Варош" и клуба на жени - пенсионери към БЧК.

В разговорите стана ясно, че държавната социална политика не допринася достатъчно за доброто развитие на тези така необходими социални институции. В тях има належаща нужда от материални активи - таблет, принтер, спално бельо, санитарни консумативи. Гостите от БСП поеха ангажимент за решаване на проблема. "Ние ще подпомогнем решаването на този въпрос, обаче управляващите трябва да го решат в дългосрочен план. Необходима е много по - отговорна и финансово обезпечена държавна политика в социалната сфера. заяви Кирил Леонов.

 

 

ГЕРБ

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени