mycomputer.BG

Докога ще „тестват“ нервите на перничани?

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 799 | Брой коментари 0

сн.интернет
06:42 12.05.2020

За пореден ден жителите на Перник са оставени без топла вода, независимо, че голяма част от тях са редовни платци. Топката за разрешаване на проблема се прехвърля от институция на институция, без никакво конкретно решение.

Вчера в Перник за пореден път пристигна министърът на екологията Емил Димитров, но не за да каже нещо конкретно, а за да потвърди неща, които се въртят в общественото пространство в последните дни. „Трябвало, може, ще се иска мнението“ – думи, които идеално запълват изречения, но не дават отговори.

От „Топлофикация“ Перник са категорични, че това, което е трябвало да се изпълни като предписание е направено. Да се събират комисии и да решават.

Перничани са поставени пред пореден проблем, за който нямат никаква вина. В очакване някой някъде да си свърши работата. Търпението им отново е поставено на тест. В очакване от чешмите да потече топла вода!

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени