Договори "Лоялен клиент" с "Топлофикация" - Перник ще има, но по нови правила

от PernikNews
Последно редактирана на: 00:00 26.06.2018 | Прочитания 3130 | Брой коментари 0
06:59 26.06.2018

И тази година „Топлофикация – Перник” ще продължи наложилата се вече добра практика с договорите „Лоялен клиент”, съобщи изпълнителният директор на дружеството Любомир Спасов, опровергавайки плъзналите слухове в областния град, че на услугата се слага край, които притесниха стотици абонати на ТЕЦ-а.

Дружеството се готви усилено да започне от началото на юли кампания за подписване на новите договори.

„Това, което мога към момента да кажа обаче е, че те ще имат малко по-различна логика от старата практика. На нашите клиенти ще се предложат индивидуални оферти със стойност на договора. Говорим за единадесет равни месечни вноски и една голяма отстъпка в дванадесетата. По наши изчисления в момента, няма сериозни увеличения в цената на топлоенергията към битовите абонати, които плащат по договор „Лоялен клиент”. Реално поскъпването ще е пет – шест процента. Това се дължи в известна степен на новата цена, която очакваме да ни бъде утвърдена от КЕВР. За точни параметри в договорите ще можем да говорим едва след 1-ви юли, когато това стане, за да видим черно на бяло за какво става дума. В момента правим само предположения за нещо, което предстои да бъде одобрено и което го имаше в предварителния доклад на КЕВР , касаещ топлофикационните дружества. Увеличението на цената в него не е голямо и се надявам, че ще успеем да запазим прогнозните параметри, за да не вдигаме цената и на нашите абонати” , поясни шефът на пернишкото дружество. Спасов допълни, че няма да има увеличение и за абонатите, които не са сключили договор „Лоялен клиент, защото отстъпките, които „Топлофикация – Перник” е давала и  ще дава за изрядните абонати, също са близки  по размер – т.е. от една и съща начална сума отстъпката е една и съща и може да гарантира почти една и съща сума в крайната сметка. 

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени