mycomputer.BG

Доган се надява да няма сблъсъци при масовото плажуване в "Росенец"

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 143 | Брой коментари 0
08:36 11.07.2020

Почетният председател на ДПС Ахмед Доган е изразил надежда планираното масово плажуване в парк "Росенец" да не доведе до ескалация и сблъсъци, съобщи bTV.

Бариерата в парк „Росенец“ е премахната, но продължава да няма свободен достъп до имението на плажната ивица, станала известна със злополучното акостиране на Христо Иванов.

Малкият кей завършва със синя стъклена пирамида, целта на която е да генерира енергия, а вляво от нея е пясъчната ивица. Вече е сложена преграда между частния имот и така наречения плаж в парк "Росенец".

Самият Доган в събота ще бъде в имота. От Младежкото ДПС се организирали също да присъстват в негова защита. Охраната от НСО не била по негово желание там, а случаят с Христо Иванов смята за провокация.

Доган смята, че влизането на страната ни в чакалнята на еврозоната не е особена гордост и че нищо няма да се промени, защото българският народ винаги търси месия да го спаси.

За сградата и земята твърди, че всичко е законно, закупено от пенсионния фонд на приватизирания "Нефтозавод".

Организаторите на масовото ходене днес на охраняем плаж в бургаския парк “Росенец“ до луксозния почивен комплекс, свързан с почетния председател на ДПС Ахмед Доган, казват , че има десетки заявки за участие.

"Със сигурност имаме потвърждение за поне 30 лодки, моторни яхти, джетове и каяци, 2-3 корабчета с по 25-30 човека. Ще тръгнат от Бургас, Созопол, кой откъдето реши. Има стотици заявки за автомобили. За автобуси знаем за организирани пътувания от младежките структури на ДПС," каза Ивайло Мирчев, цитиран от БНР./Днес бг

Perfumeshop-summer

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени