Coca Cola

Добро сърце! Венелин Анков прави благотворителна тренировка в помощ на болно дете!

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 599 | Брой коментари 0
17:00 30.08.2019

Тази неделя от 11.00 часа в салона на ПМГ „Христо Смирненски” в Перник  Венелин Анков ще направи благотворителна тренировка – сподели той за Перник нюз. Анков се включва в кампанията в помощ на 14 годишният Иван Добромиров от спортен клуб „Боил” Варна. Момчето е един от талантите на школата.

 Момчето претърпява  тежка катастрофа на 17-ти юни тази година. След пътния инцидент, в който има и две жертви, Иван остава в будна кома. Малкият спортист и възпитаник на Спортно училище „Георги Бенковски“ от град Варна, се нуждае спешно от средства за лечение и рехабилитация. По тази причина от „Боил“ молят всеки, който може да помогне.

Венелин Анков е дългогодишен национален състезател по кикбокс и състезател на СК "Армеец"София. Успоредно с това е главен треньор на клуб по кикбокс и муай тай "СК Боец Перник". Венелин е спечелил над 70 медала в кариерата си, включително и от състезания по таекуондо. Носител е на световна купа по киокушин карате (шинкеншобу), балкански шампион по кикбокс, многократен шампион на България по муай тай и кикбокс.

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени