mycomputer.BG

Добри новини за бъдещето на „Миньор“ Перник

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 1342 | Брой коментари 0
07:45 16.12.2020

Повече положителни, отколкото негативни са новините след проведената вчера среща на ръководството на сдружение Фенклуб Миньор Перник с шефовете и треньорския щаб на тима. Срещата се проведе на стадион Миньор по инициатива на феновете, които искаха да получат отговори на всички въпроси, които витаят из публичното пространство относно бъдещето на отбора.

„В разговора бяха изслушани изказванията, както на феновете, така и на ръководството и на треньорският щаб.

Старши треньора Христо Янев сподели, че Миньор му е дал много и че самият той иска да даде много на Миньор. Също така, ни увери в неговите дългосрочни намерения да развива футболистите и да работи в дългосрочен план за израстването на клуба.

Обсъдени бяха следващите стъпки относно промени в кадровия състав на отбора, както и въпроси касаещи подобренията, които ще бъдат започнати в краткосрочен план по отношение на тренировъчната база, съблекалнята, сградата на стадиона.

Получихме уверение, че се работи по нова селекция, като основната цел е да бъдат привлечени качествени футболисти за новият полусезон.

Информирани бяхме, че финансово клубът е стабилен и разполага с достатъчно средства необходими за нуждите на клуба.“ – сподели председателят на фенклуба Ангел Вангелов

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени