Добри новини от БДЖ за жителите на Батановци

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 652 | Брой коментари 0
10:18 12.09.2019

Областния управител на Перник и кметът на град Батановци проведоха среща с Ръководството на БДЖ във връзка с промени в разписанието на бързите влакове по направлението София-Благоевград-София.

На срещата бяха обсъдени необходимостите от спирането на влаковете на гара Батановци, които се ползват редовно от местното население.

На база на получената информация от губернатора и кмета бе взето обосновано решение да бъде възстановено спирането на композициите в града, като технологичното време за това е до 7 дни.

Корекциите във времепътуването на двата влака бяха направени с цел удобство и повишаване на конкурентоспособността на двата бързи влака, които превозват пътници на дълго разстояние между няколко областни града и за тях приоритетно е по-бързото придвижване със спиране на по-малко места, като за обслужване на регионалните превози са осигурени редовни пътнически композиции.

В качеството си на обществен железопътен превозвач БДЖ търси най-доброто решение за осигуряване на по- добра услуга на своите клиенти във всички области на страната.

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени