mycomputer.BG

Добри хора отново дариха играчки за Детско отделение в Перник! Дано този път не бъдат откраднати!

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 596 | Брой коментари 0
13:20 06.02.2019

Дечицата, които се лекуват в Детско отделение на пернишката болница отново имат играчки, с които да играят ... между прегледи и инжекции. Добрата новина съобщи Катрин Богданова. Тя е резултат от благородната дарителска кампания , която перничани поддържат вече месеци, и която тръгна благодарение на инициативността на Катрин Богданова и Венеция Данаилова. За жалост събраните преди време играчки.. бяха откраднати.. Волно или неволно родители прибираха заедно с  излекуваните си деца и част от играчките, които добри хора бяха дарили.

„Днес отнесохме още играчки в детско отделение. Предадохме събраната от вас добрина. Сега децата отново ще имат с какво да играят. Направи ни впечатление, че няма детски стол за хранене и веднага осигурихме такъв. Той ще бъде разположен в столовата и най-малките бебоци вече ще имат това удобство. Скъпи майки, баби и придружители.Обръщаме се към вас с голяма молба. Не допускайте играчките извън зоната за игра. Така те се разпиляват и крадат. Да, може да ви звучи нелепо, но е истина. Нека се опитаме да опазим доброто. Когато ползвате залата за забавления, моля оставете я в приличен и прибран вид.Все пак лекарите са тук, за да лекуват малките ни болници и не успяват понякога да приложат този контрол,което е напълно разбираемо. Благодарим ви, че сте тук и се грижите за нас и децата ни, макар в намален състав, постоянни смени и дежурства.Благодарим и на всеки един дарител

Perfumeshop-summer

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени