mycomputer.BG

Добрата новина: Ремонтираната наполовина зала в "Дружба" все пак ще има отопление, санитални възли и съблекални!

от PernikNews
Последно редактирана на: 00:00 06.12.2019 | Прочитания 338 | Брой коментари 0
10:55 06.12.2019

Проблемът с отоплението, съблекалните и санитарните възли на новата зала в спортен комплекс „Дружба" вече е разрешен. Вчера на среща в Министерството на спрота, община Перник поиска от министъра на младежта и спорта Красен Кралев средства за дофинансиране на спортна зала за гимнастика и волейбол в комплекс „Дружба".

" Пред министър Кралев обяснихме, че ако не се до финансира ремонта на залата, тя няма да може да се използва през зимата.

Подготвихме и нужните документи и предложихме всичко необходимо, за да се ремонтира комплекса. От министерството откликнаха на проблема и се съгласиха да дофинансират този ремонт, който включва отопление  и ремонт на втория етаж – тоалетни и съблекални", обясни секретарят на община Перник Мартин Мариов. 

Той добави, че министерството ще отдели още 110 000 лева за нуждите на комплекс „Дружба".

Общинският съвет в Перник да одобри проекта за ремонт, да се даде одобрения проект на Министерството на спорта, а то да направи възлагане на фирми, които да извършат ремонта.Очаква се ремонтът да се реализира още тази зима

Perfumeshop-summer

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени