Lotus homes

Добрата новина: Ремонтираната наполовина зала в "Дружба" все пак ще има отопление, санитални възли и съблекални!

от PernikNews
Последно редактирана на: 00:00 06.12.2019 | Прочитания 427 | Брой коментари 0
10:55 06.12.2019

Проблемът с отоплението, съблекалните и санитарните възли на новата зала в спортен комплекс „Дружба" вече е разрешен. Вчера на среща в Министерството на спрота, община Перник поиска от министъра на младежта и спорта Красен Кралев средства за дофинансиране на спортна зала за гимнастика и волейбол в комплекс „Дружба".

" Пред министър Кралев обяснихме, че ако не се до финансира ремонта на залата, тя няма да може да се използва през зимата.

Подготвихме и нужните документи и предложихме всичко необходимо, за да се ремонтира комплекса. От министерството откликнаха на проблема и се съгласиха да дофинансират този ремонт, който включва отопление  и ремонт на втория етаж – тоалетни и съблекални", обясни секретарят на община Перник Мартин Мариов. 

Той добави, че министерството ще отдели още 110 000 лева за нуждите на комплекс „Дружба".

Общинският съвет в Перник да одобри проекта за ремонт, да се даде одобрения проект на Министерството на спорта, а то да направи възлагане на фирми, които да извършат ремонта.Очаква се ремонтът да се реализира още тази зима

Bitaka

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени