Добрата новина! Пернишката Коледа в помощ на детските отделения в болницата приключи с ГОЛЯМ УСПЕХ! Браво, перничани!

от PernikNews
Последно редактирана на: 00:00 08.01.2018 | Прочитания 2531 | Брой коментари 0
17:20 08.01.2018

Днес официално приключи Коледната кампания, подета от две майки в Перник в помощ на трите детски отделения на пернишката многопрофилна болница. В началото на декември миналата година бяха обявени най-необходимите неща за по-нормална работа на пернишките специалисти. И благодарение на десетки дарители, помогнали с много или малко, но от сърце – пернишката Коледа УСПЯ!

„Успяхме да закупим,не един, А ЦЕЛИ ДВА фетални монитора. Отделно от това събрахме много майчини мнения и се постарахме да отстраним друг наболял проблем в родилно отделение- отделение. Закупихме девет броя чисто нови бойлери за всички стаи, които ще подсигурят топла вода по всяко време на денонощието. За Неонатология предадохме 20 броя чисто нови костюмчета дарени от магазин "Бебчо", както и 20 броя бодита и 20 броя оделца дарени нот магазин "Малчугани" .Мониторите ни предоставиха с отстъпка, като за брой вместо сумата от 3000лв заплатихме 2400лв. Оставихме и едно корково табло на благодарността,където можете да донесете снимка на своето детенце. Общата сума от дарителите е 5 900 лв. В нас има остатък от 203лв,който ще изразходим з ушиването на чаршафчета, възглавнички и калъфки за новородените.” ,отчитат кампанията Катрин Богданова и Венеция Данаилова. Момичетата признаха, че лекарите са били много приятно изненадани, за всичко, което е направено за тях. За да бъдат коректни към всички, които са дарили те са публикували протоколите за даренията на страницата на кампанията.

Браво, перничани! Големи благодарност за всеки, дарил дори и лев за благородната кауза! 

Perfumes
 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Най-нови
Най-четени