mycomputer.BG

Добрата новина днес: Перничани подават ръка на самотния баща в Рударци!

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 947 | Брой коментари 0
08:34 27.07.2020

 

Съпричастността е жива и се показа в най-добрата си светлина в отминалите няколко дни от десетки перничани. Те подадоха ръка и помогнаха с каквото могат /и още помагат/ на самотния баща в село Рударци.

Преди дни в социалната мрежа беше публикуван пост за помощ на самотен баща, който живее във фургон и там се грижи за четири деца. Всички под 6 годишна възраст! Хора, които го познават коментират, че децата са всичко за него и той няма да позволи да му бъдат отнети, след като майката ги е напуснала.

Часове след апела за помощ към дома на семейството „тръгнаха“ много помощи. Стана ясно, че те ще напуснат фургона в който живеят, но къщата в която са настанени има нужда почти от всичко. Дарени бяха печка, пералня, бойлер... Много дрехи и обувки. Обещани са мебели.

Впрегнати в доброто хората питат с какво още да помогнат. И доказват, че можем да бъдем човеци и в трудните дни за много от нас! Всеки който иска може да попита бащата от какво има нужда – номерът  на Тодор е: 0877324287

Perfumeshop-summer

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени