mycomputer.BG

Добрата новина днес! Младежи чистят боклуците над "Тева"!

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 523 | Брой коментари 0
09:17 13.06.2020

Само адмирации за младите хора, организирани днес, съвсем доброволно да почистят огромните боклуци, които са част от пейзажа над жилищен квартал „Тева“. Общината подава ръка с техника на доброволците, на място има чували. Всеки сам трябваше да носи единствено ръкавици.

„Няма нищо лошо в това да направим каквото зависи от нас, за да се промени към по-добро всичко. Направихме събитието, благодарим на всички, които се отзоваха. Осигурен е камион, има багер – много силно вярвам, че инициативата ни ще е успешна“ – сподели Станислав Варадинов, един от организаторите на събитието.

Парк Урса, или горичката над Тева, както я знаят повечето хора от години се използва за сметище. Няма седмица да не се алармира за ново изсипване на боклуци там – от всякакво естество. От храни – до строителни отпадъци. За жалост досега онези, които хвърлят боклуци са повече от тези, които искат да е чисто. Дано това се промени!

Bitaka

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени