Добрата новина днес: Кметство „Изток“ търси най-красивата цветна градинка, сътворена от живущите в квартала!

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 401 | Брой коментари 0
12:08 03.05.2020

Един различен конкурс върви днес в социалната мрежа – той е иницииран от кмета на квартал Изток Десислава Стоянова.

Целта е да се поощрят всички, които  подреждат и отглеждат цветни градини около жилищата си. На страницата на кметството са публикувани всички снимки, които участват в своеобразната надпревара, която ще приключи тази вечер в 21 часа. Всеки може да ги разгледа и да даде гласа си с "харесване".

„Поради създалия се интерес от Вас, ще бъдете наградени спрямо харесванията с първо, второ и трето място. Наградите ще бъдат за облагородяване на градинките. Всички участници ще получат грамоти за положения труд от Кметство Изток. Победителите ще бъдат обявени в 22:00 часа на страницата на кметството.

Благодаря Ви, че успявате да създадете едно ведро и цветно настроение в кв. Изток и кв. Мошино! Очарована съм, че има толкова трудолюбиви и милеещи за квартала си граждани. Вярвам, че заедно ще успеем да запазим и създадем още прекрасни кътчета, с които да се гордеем!“ – пише кметът Стоянова

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени