Добра новина!KL-kickboxing club Pernik се нарежда като един от най-добрите клубове в кикбокса

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 666 | Брой коментари 0
16:29 15.11.2018

На 10-11.11.2018 г. в гр.Козлодуй се проведе вторият международен турнир по кикбокс стил „ЛОУ-КИК” (рингова дисциплина) за Купа АЕЦ Козлодуй. В спортна зала „Христо Ботев” сили мериха над 140 състезатели от пет държави - Гърция, Македония, Босна и Херцеговина, Сърбия и България, изигравайки 130 мача във всички възрастови групи. Спортен клуб KL-kickboxing club Pernik се яви с най-много състезатели 16 на брой, които донесоха общо 14медала (4 златни, 4 сребърни и 6 бронзови), изиграха 9 финала, които бяха доста оспорвани и динамични.

Кl-kickboxing club Pernik е създаден през 2015 г към СК”Калоян-Ладимекс” – в клуба предимно се работи с Юноши и Девойки от 14-годишна възраст, а в стиловете, които са на татами, участват децата от СК”Калоян-Ладимекс” по таекуон-до. За пореден път доказваме, че методиката и тренировките по таекуон-до ITF дават най-добрата подготовка за бойните изкуства, особено при сходни спортове. Треньорите, които се занимават с юношите и девойките – Калоян Кирилов и помощника - Кристиян Младенов, доказват как може да се правят шампиони - много професионална техническа и теоретична подготовка. Не е задължително да си бил европейски или световен шампион, а просто да можеш да изграждаш шампиони това е истинският ТРЕНЬОР. Благодарим на момчетата и момичетата, които защитават името на клуба.

Иван Кирилов-10-12 първо място до 42кг

 Мартин Велков 10-12 първо място до 47кг

Константин Симеонов ЮМ първо място до 81кг

Владислав Валентинов ЮС първо място до 67кг

Алекс Мишев – мъже до 67 кг. второ място

Деян Златанов – ЮСВ  до 57кг второ място

Страхил Николаев -13-14 г до 48кг второ място

Александър Огнянов 10-12г. до 32кг второ място

Иван Димов –мъже до 75кг трето място

Иван Георгиев – мъже до 75кг трето мвсто

Калоян Станиславов –ЮСВ до 67кг трето място

Мартин Велев –ЮМВ до 75кг трето място

Христо Крумов –ЮМВ до 71 кг трето място

Христо Янчев –деца до 10-12 г до 42кг трето място

ГЕРБ

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени