Coca Cola

Добра дума! Отворено писмо до работниците във "ВиК" - Перник!

от PernikNews
Последно редактирана на: 00:00 18.01.2020 | Прочитания 1248 | Брой коментари 0
08:47 18.01.2020

Покрай организацията на поредния протест от инициативния комитет „Спаси Перник” изненадаха с чисто човешки жест. От името на перничани „Спаси Перник” написа отворено писмо до редовите работници във ВиК Перник. Хората, които отнасят всички негативи, покрай купищата аварии. А, работят без почивка!

„Изказваме благодарността си към всички Вас, работниците и служителите на ВиК – Перник, хората, които нямате нищо общо със старото и компроментирано управлението на дружеството, хората, които работите денонощно в студа, за да спасят своя град, своята община от разхищението и на малкото останала ни вода.

Знаем, че полагате усилия според обстоятелствата, че работите в условията на недостиг на ресурси – кадрови, технически и при несравними възнаграждения спрямо оператори, които нямат задлъжнялостта на ВиК – Перник.

Понякога гражданите сме гневни на неотстраняването веднага на авариите, но това е по-скоро реакцията ни към всичко случило се с водната криза, продължаващото бедствено положение, режима и липсата на информация за взети трайни решения за водоснабдяването и връщането ни към нормален живот като абонати на ВиК – Перник. В неработното си време Вие изпитвате същите затруднения на граждани на нашата община, тънеща в безводие.

За всички нас, които сме в зоната на бедствието, Перник е градът, общината, в която сме родени, живеем и искаме да живеят нашите деца и внуци.

Още веднъж благодарим на Вас, които допринасяте да преминем кризата, колко и тежка да е тя.

Благодарни сме и на всички командировани екипи от страната, които работят и ни помагат в дни на голямо изпитание.

Бъдете здрави и вярвайте, усилията Ви се оценяват положително от перничани!” – пишат от „Спаси Перник”

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени